DEVELOPMENT tour zavítala do Karlových Varů

Pro mnohé nejkrásnější hřiště u nás, jedno z nejstarších nejen v Česku, ale i ve střední Evropě, království sysla obecného, Golf Resort Karlovy Vary hostil 25. května druhý ze čtyř turnajů uzavřené golfové DEVELOPMENT tour 2016.

Karlovy Vary jsou jako živé hřiště s duší a během hry jako by vás pečlivě sledovalo a doprovázelo. Celou osmnáctku jste s ním v těsném kontaktu. Jeho přírodní povaha vás obklopí a na několik hodin nenávratně pojme. Každý hráč turnaje si minimálně jednou ranou do lesa ověřil technickou náročnost karlovarského hřiště. Turnaj pro významné osobnosti z developmentu se odehrál ve třech kategoriích HCP 0–18, 18,1–36, 37–54. V každé kategorii získávají první tři hráči od partnerů ceny, navíc se vyhlašuje best brutto. Za pouhých 75 ran si vítězství odnesl Mikuláš Ordnung. Turnaj nejen moderoval, ale i odehrál zpěvák Ondřej Hejma.

TURNAJ DOPROVÁZEJÍ VLOŽENKY A SOUTĚŽE

Jamka, která v hráčích vzbuzovala největší emoce, byl třípar desítka. Už po přátelské devítce z předchozího dne byla tato jamka některým trnem v oku, jiným zase sladkým cílem. Na turnaji padl právě na tuto jamku s bunkery přísně střeženým greenem Nearest to Pin. K přesné ráně motivovala odměna – stylová reprobednička Bang & Olufsen. Nejpřesnější míček usadil 360 cm od vlajky Vladimír Řehák. Naopak cenu za nejdelší ránu si odnesl Jan Eisler ze společnosti STRABAG.
Kdo si na tříparu osmičce věřil, mohl se vsadit o par. Komu se zadařilo, získal košili na míru Delor. Další vloženka, na níž hráči poměřovali přesnost, byla pětiparová devítka. Nádherná jamka, úzká stoupající fairway s vyvýšeným greenem, některým známá také jako Hlinkova jamka. Na devítce trefovali hráči první ranou logo hotelu Boscolo – a nejpřesnější byl odměněn víkendovým pobytem v tomto hotelu.

VELKÉ FIRMY PODPORUJÍ DEVELOPERY

DEVELOPMENT tour vytváří unikátní prostředí, v němž se setkávají developeři a partnerské společnosti. „DEVELOPMENT tour vybírá pro své turnaje skvělá hřiště. Navíc vždy panuje velmi přátelská nálada, která vytváří prostor pro příjemná obchodní jednání,“ říká Milan Dembowski, manažer financování realitních obchodů Komerční banky, která je hlavním partnerem DEVELOPMENT tour.

TROUBLE SHOT PRO NADACI DOMÁCÍ ANDĚL

Každoročně DEVELOPMENT tour a její hráči podpoří nákupem golfových míčků a poturnajovou soutěží trouble shot dobrou věc. Letos tour hrdě podporuje Domácího anděla. Příště se developeři potkají 29. června na mistrovské Dýšině u Plzně. Tour zakončí finálový turnaj ve vyhlášeném slovenském Penati Golf Resortu 21. září.

(Development news, autor: BL)