golf-development-tour

Golfový DEVELOPMENT tour podporuje Domácího anděla

Čtvrtý ročník prestižní golfové DEVELOPMENT tour odstartoval letos svým prvním turnajem v Loreta Golf Clubu Pyšely. Během jediného dne se vystřídala všechna roční období, ale všichni i chumelenici statečně zvládli. A Domácí anděl byl u toho. Po turnaji totiž hráči ještě soutěžili při charitativním trouble shotu a nákupem míčku přispívali na Nadační fond Domácí anděl.

Hráči se poté setkali ještě na hřišti v Karlových Varech a čeká je 29. června Golf Park Plzeň a závěrečné finále 21. září v Penati Golf Resort. I při těchto turnajích může každý nákupem golfového míčku přispět a podpořit dobrou věc – rozvoj asistovaného života pacientů, kteří budou pod neustálým dohledem odborníků, ale přitom budou žít v domácím prostředí. Tuto pomoc nabízí právě Nadační fond Domácí anděl.

DEVELOPMENT tour svými turnaji poskytuje významným osobnostem z developmentu a partnerským firmám přátelské prostředí pro osobní i obchodní setkání. Díky své prestiži, špičkovým hřištím, ale i zajímavým cenám od partnerů tour stále získává na oblíbenosti.

img_7616 img_7650